GAZTA-ENPANADILAK

  • Osagaiak
    • Kilo 1 zerba, penka txikituak finak eta berdeak zerrendetan
    • 2 tipuleta txikituta
    • 2 baratxuri-hortz txikituta
    • Perrexil pikatua
    • 150 g Burgosko gazta
    • 250 g feta motako gazta, desmigratua
    • 150 g mozzarella
    • Arrautza irabiatu bat
    • Filo-orea
    • Gurin urtua
    • Oliba olioa
  • Elaborazioa

Labea 200ºC-tan.
Eltze batean, sofrijitu oliba oliotan, tipulinak + baratxuria + penkak.
Gehitu zerba berdea eta utzi minutu batzuk.
Bota bol batean eta utzi hozten.

Gehitu perrexil pikatua + pipermin eta gatza + Burgosko gazta, eskuekin hautsia + feta + mozzarella + arrautza.

filo xafla bat jarri, gurinez + olioz estali brotxa batekin, eta beste orri bat itsatsi gainean, eragiketa 4 aldiz errepikatu.
Zerrenda angeluzuzenetan moztu, bete eta hiru adarreko planoan tolestu.
Sulfuratutako paperaren gainean jarri, eta labean, 20 mn.

Ezin hobeak egongo dira!

Informazioa hemendik aterata

+ There are no comments

Add yours