GOXUA

  • Osagaiak:
    1. Bizkotxoa
    2. Esne-gain harrotua
    3. Pastel Krema
    4. Urazukrea
    5. Azukrea
    6. Kanela
  • Elaborazioa:
    1. Egokiena bizkotxoa, esne-gain eta krema etxean egitea bada ere, gaur egun eginda erosi daitezke osagai horiek.
    2. Busti bizkotxoa urazukreaz.
    3. Ebaki bizkotxoa arrabeteko diametroa duten bost zati biribiletan.
    4. Goxua zatiak prestatzeko, jarri bizkotxo-zati biribilak esne-gain pinpor baten gainean, estali pastel-kremaz, eta hautseztatu azukrez eta kanelaz.
    5. Ondoren, erre gainaldea, sutan berotutako zartaginaren beheko aldeaz, bizkotxoa karameluz estalita geratzeko.

Informazioa hemendik hartuta

+ There are no comments

Add yours